Ashton Kutcher onthult diagnose van zeldzame ziekten – Deadline

Ashton Kutcher Hij vertelt over een auto-immuunziekte waarbij hij de diagnose kreeg, waardoor hij niet kon zien, horen of lopen. De acteur deelde de diagnose in de volgende aflevering van National Geographic’s Hardlopen met Bear Grylls: de uitdaging.

Kutcher zei in een video die hij deelde: Naar Hollywood gaan.

De Dit is een show uit de jaren 70 Alum voegde eraan toe: “Het kostte me ongeveer een jaar om alles weer op te bouwen. Je waardeert het pas echt als het weg is, totdat je gaat, “Ik weet niet of ik weer kan zien. Ik weet het niet.” Ik weet niet of ik weer kan horen, ik weet niet’ Of ik weer kan lopen. Ik heb geluk dat ik nog leef.”

Nadat de clip viraal ging, ging Kutcher naar Twitter om de situatie op te helderen en een update te geven over zijn gezondheid.

“Daarvoor waren er een hoop geruchten / geklets / wat dan ook. Ja, ik had 3 jaar geleden een zeldzaam geval van vasculitis. (auto-immuunsmaak) Ik had direct daarna enkele beperkingen in gehoor, zicht en evenwicht. Ik herstelde volledig. Dingen zijn goed. Ga je gang. Tot ziens bij de 2022 NY Marathon met Thorn, “He tjilpen.

Vasculitis treedt op wanneer er een ontsteking optreedt in de bloedvaten. volgens Mayo Kliniek“Ontsteking kan ervoor zorgen dat de bloedvatwanden dikker worden, waardoor de doorgang door het bloedvat kleiner wordt.”

kijk de Hardlopen met Bear Grylls: de uitdaging onderstaande clip.

READ  Kylie Jenner's nieuwe 'Bath Time'-foto van Stormi Webster is zo schattig

You May Also Like

About the Author: Maaike Taai

'Organisator. Social media-nerd. Algemene communicator. Bacon-geleerde. Trotse pionier op het gebied van popcultuur.'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *