Indiase vrouwen vinden Nederland te heet om mee om te gaan, verliezen met 1-5 in openingswedstrijd olympisch hockey Tokyo Olympic News

TOKYO: Het Indiase dameshockeyteam vocht het in de eerste twee kwartalen uit. Olympische Spelen in Tokio Hier is het zaterdag.
Felice Albers (6e, 43e) scoorde een brace voor Nederland, terwijl drievoudig kampioen en Olympisch zilveren medaillewinnaar Marcot van Zefen (33e min), Friedrich Matla (45e) en Kaya Jacqueline medailles wonnen.
Het enige doelpunt van India werd in de 10e minuut gescoord door aanvoerder Rani Rampal.
De eerste twee kwartalen was het een hechte wedstrijd met de dappere Indiase verdediging onder leiding van doelman Savita Punia, die vastbesloten is een reeks invallen in Nederland te dwarsbomen.
De Indianen vonkten ook tussendoor en vertrouwden vaak op tegenaanvallen om de vijand te verrassen.
Zoals verwacht nam Nederland in de zesde minuut de leiding via de Albers, waarbij Queen Rampal van dichtbij een voorzet sloeg voordat ze vanaf de bovenkant van de cirkel in het voordeel werd omgezet.
Daarna bleef Nederland massaal aanvallen en won vier strafcorners in actie.
Maar de Indianen verdedigden zich krachtig zonder bang te zijn hun lichamen in brand te steken. Savita was fantastisch onder het doel toen ze een aantal beslissende besparingen deed om Nederland te frustreren.
De Indianen verdedigden dapper in de eerste twee kwartalen en stonden bij de rust op 1-1, maar de pauze leek hun tempo te breken toen de Nederlanders met alle wapens naar buiten kwamen nadat ze de beslissing hadden gewijzigd. Kans op knopstoornis.
Van Zefen wendde een doelpunt af om de voorsprong van Nederland te herstellen.
Nederland scoorde vervolgens snel achter elkaar twee doelpunten van Albers (43e) en Frederick Matla (45e), controleerde de training en sloot de achterdeur voor India.
Alsof dat nog niet genoeg was, zouden de Indians meer pijn hebben gehad toen Kia Jacqueline Van Masker in de 52e minuut vanuit de zesde strafcorner binnenkwam.
Het verschil tussen beide teams wordt afgemeten aan het feit dat Nederland zes strafcorners verdedigde tegen India.
Hoofdcoach Sjord Marijne van India maakte zich niet al te veel zorgen over de nederlaag.
“We speelden de eerste helft goed. Als je tegen Nederland 50 procent van de bal had, denk ik dat je het goed zou doen. Dit is de eerste keer dat we in zes jaar tegen Nederland spelen”, zei Marijne. Fit.
“We hebben meer ruimte gelaten in het derde kwartaal. Nu we de criteria hebben, zullen we verbeteringen aanbrengen en groeien in de competitie. Er is hoop na wat we in de eerste helft hebben laten zien. Dat is het belangrijkste dat we hieruit gaan halen.” overeenkomst.”
India speelt op 26 juli in hun volgende Poule A-wedstrijd tegen Duitsland.
Voor Indiase vrouwen die voor het eerst in 36 jaar deelnemen aan de Spelen van Rio, is dit hun tweede Olympische Spelen.

About the Author: Rudie Bunskoek

'Webgeek. Wannabe-denker. Lezer. Freelance reisevangelist. Liefhebber van popcultuur. Gecertificeerde muziekwetenschapper.'