“Wanneer zijn we op een punt gekomen waarop het leven perfect zou moeten zijn?”

Kevin Hart gaat in op de-cultuur en de controverse rond zijn eerdere grappen in een nieuw interview. (Foto: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Volgens Kevin Hart, “Persoonlijk [doesn’t] Geef een woord “***” over de zogenaamde annuleercultuur – maar hij heeft zeker veel te zeggen over de kwestie.

Komiek en aankomende Netflix-filmster vaderschap, die weerstand bood aan een terugslag nadat oude anti-homograppen naar boven kwamen en ertoe leidden dat hij in 2019 aftrad bij de Oscars, sprak zich uit over de internetverontwaardiging op Ruw nieuw interview met zondag tijden.

“Als iemand iets heel schadelijks doet, moet het resultaat zeker worden bijgevoegd”, zei Hart tegen de Britse krant. “Maar als je alleen praat over… onzin? Als je praat,” zei iemand! moet worden genomen [down]! zwijg verdomme! waar heb je het over?

“Wanneer zijn we op het punt beland waarop het leven perfect zou moeten zijn?” hard worden Volg de ster. “Waar moesten mensen de hele tijd perfect werken? Ik begrijp het niet. Ik verwacht geen perfectie van mijn kinderen. Ik verwacht het niet van mijn vrouw, mijn vrienden, mijn werknemers. De manier waarop je opgroeit is van f****. Ik ken geen jongen die zich niet heeft vermomd of stomme onzin heeft gedaan.’

De 41-jarige ging over zijn verschillen en zei dat hij zich niet door de terugslag liet beïnvloeden. Hij ging verder met te zeggen dat degenen die fouten maken de kans krijgen om te leren, te groeien en vooruit te komen.

“Je hebt afgezegd, wat, drie of vier keer? Maakt niet uit,” zei hij. “Als je hem je laat beïnvloeden, zal hij dat doen. Persoonlijk? Dit is niet hoe ik werk.

READ  Matla helpt Nederland Duitsland te verslaan in ongeslagen wedstrijd

“Ik begrijp dat mensen mensen zijn”, voegde hij eraan toe. “Iedereen kan veranderen. Het is als de gevangenis. Mensen worden opgesloten zodat ze een lesje kunnen leren. Als ze naar buiten gaan, worden ze verondersteld beter te zijn. Maar als ze uitgaan en mensen gaan, ‘Ik geef je niet een baan omdat je in de gevangenis zat’ – dus waar ging je naar toe?” in de gevangenis? Dit was mijn straf – hoe kun je deze mensen geen kans geven? Ze zeggen dat het hele leven moet eindigen door een fout? Moet je leven eindigen en mag er geen kans meer zijn op verandering? waar heb je het over? En wie ben jij om deze beslissing te nemen? “

Volgens Hart houden comedians zoals hij zich in uit angst om in conflict te komen met het gevoelige klimaat.

Hij zei over het censureren van zijn materiaal: “Je denkt dat de dingen die je zegt terug zullen komen en je in de kont zullen slaan. Ik kan niet de komiek zijn op de dag dat ik was toen ik hiermee begon.”

Later legde hij uit dat het plagen van de veren met een niet-gekleurde grap “niet per se verband houdt met de afschaffingscultuur, het is een terugslag.

“Het gaat om de bedoeling achter wat je zegt – er is een veronderstelling dat het altijd slecht is, en op de een of andere manier zijn we vergeten dat comedians gaan lachen. Je zegt niets om mensen kwaad te maken. Dat is niet waarom ik op podium. Ik probeer je aan het lachen te maken en als ik je niet aan het lachen maak, faal ik. Dit is mijn resultaat. “

READ  Kweli-student keert terug naar Kanye West na uit elkaar

Uiteindelijk is Hart van mening dat de samenleving het oneens moet kunnen zijn zonder verdeeldheid of terugslag.

“Als er een boodschap is om iets af te leiden van wat ik heb gezegd, dan is het dat in deze wereld van meningen, het gewoon oké is om het oneens te zijn”, zei hij tegen de krant. “Het is goed dat je het niet leuk vindt wat iemand deed en zegt dat die persoon niets voor mij was. We zijn zo verstrikt in ieders gevoel dat ze gelijk moeten hebben en dat hun manier de enige manier is. Politiek is ingewikkeld omdat, als je onze kant niet kiest, ben je dom.”

Het is een splitsing. Het is verknald. Maar ik ben niet van plan om te splitsen. Ik ben niet voor het splitsen! Ik heb iedereen in het gebouw verdomme. We komen allemaal in dit gebouw waar Kevin Hart is en we lachen allemaal. Ik verzamel mensen samen – of je het nu leuk vindt of niet.”

De vader van vier kinderen sprak ook over de controverse rond zijn Oscar-aankondiging en zijn eerdere grappen over de LGBTQ-gemeenschap.

“Als mensen dingen voor elkaar willen krijgen, ga dan terug naar dezelfde oude tweets, ga je gang”, zei hij. “Er is niets dat ik kan doen. Je kijkt naar een jongere versie van mij. Een komiek die probeert speels te zijn en in die poging faalt hij. Excuses gemaakt. Ik begrijp nu hoe het gebeurt. Ik kijk terug en swing. Dus het is groei.” Het gaat om groei.” “

READ  Sir Elton John veroordeelt regering voor haar omgang met de muziekindustrie na Brexit

Lees meer van Yahoo Entertainment:

You May Also Like

About the Author: Maaike Taai

'Organisator. Social media-nerd. Algemene communicator. Bacon-geleerde. Trotse pionier op het gebied van popcultuur.'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *