Taylor Swift door NSAI uitgeroepen tot songwriter en artiest van het decennium: lees haar toespraak

De derde categorie heet de Glitter Gel Pen en doet zijn naam in alle opzichten eer aan. Mindless, zorgeloos, veerkrachtig, perfect gesynchroniseerd met de beat. De woorden van Glitter Gel Pen doen er niet toe als je ze niet serieus neemt, omdat ze zichzelf niet al te serieus nemen. Glitter Gel Pen-teksten zijn het dronken meisje op het feest dat je vertelt dat je eruitziet als een engel onder de douche. Dit is wat we van tijd tot tijd nodig hebben in deze moeilijke tijden waarin we leven.

Voorbeeld: “Mijn ex-man bracht zijn nieuwe vriendin mee; ze zegt ‘Oh mijn God’, maar ik ga gewoon rillen en naar die kerel daar met haar prachtige haar, wil ze niet over de baby komen die we kunnen schudden en schudden en schudden.”

Je vraagt ​​waarom ik deze lessen heb gemaakt? Omdat ik dit graag doe, hebben we het geluk om een ​​baan te bellen. Het schrijven van liedjes is mijn levenswerk, mijn hobby en mijn eindeloze opwinding. Ik ben ontroerd dat jullie, mijn kameraden, besloten hebben mij op deze manier te eren voor mijn werk dat ik nog steeds zou doen als ik helemaal geen erkenning had gekregen.

Onlangs was ik op een leuke trip down memory lane. Ik heb mijn eerste zes albums opnieuw opgenomen. Terwijl ik door het proces ga van het minutieus herscheppen van elk element uit het verleden en het opnieuw bekijken van nummers die ik schreef toen ik 13, 14 en 15 was, leidt dit nummer me rechtstreeks naar de muziekles. Hoe zou mijn moeder me van school halen en me ertoe brengen om samen te schrijven met tientallen schrijvers (en sommigen van jullie zijn vanavond in deze kamer) die 15 jaar geleden besloten om me hun tijd, wijsheid en geloof te geven voordat iemand dacht schrijven met mij was een productief middaggebruik. Ik zal je nooit vergeten, ieder van jullie.

READ  De producers van Netflix's Love is Blind vroegen de cameraman om onbetaald te werken

Een deel van mijn heropnames omvatte het toevoegen van nummers die nooit de originele albums hebben gemaakt, maar nummers die ik haatte om achter te laten. Ik ging terug en nam er een aantal op voor mijn exemplaar van mijn albums. onbevreesd, mijn roman, kwam vorig jaar uit, en terwijl ik er liedjes voor aan het uitzoeken was, kwam ik een lied tegen dat ik met de gebroeders Warren had geschreven toen ik 14 was. Ik besloot het op te nemen als duet met de briljante Keith Urban. Toen ik de Warrens belde om hen te vertellen dat ik 17 jaar nadat ik het schreef ons lied aan het opnemen was, zal ik nooit het eerste wat ze zeiden vergeten. “Nou, ik denk dat dit de langste opmerking is die we ooit hebben gehad.”

In 2011, iets meer dan tien jaar geleden, kwam medewerker en vertrouwde Liz Rose naar mijn appartement en liet haar een nummer zien waar ik aan werkte. Ik had het moeilijk (zoals de norm is om 21 te zijn) en schreef regel na vers na vers, een nummer dat te lang was om op het album te passen. Het werd opgenomen in ongeveer 10 minuten. We gingen door met het aanpassen, bijsnijden en uitsnijden van grote delen totdat het 5 minuten en 30 seconden was. heette “goed. Vorig jaar toen ik mijn album uit 2012 opnieuw opnam rood, Ik heb deze 10 minuten durende versie toegevoegd met de originele verzen en extra bruggen. Ik had nooit gedacht toen we het schreven dat dat nummer over tien jaar terug zou komen of dat ik het vanavond voor je zou spelen.

READ  Mexico toont pre-Spaanse artefacten die uit het buitenland zijn teruggevonden

Maar een lied kan logica of tijd tarten. Een goed nummer brengt je naar je diepste gevoelens en vertaalt die gevoelens voor je. Een goed nummer blijft je bij, ook als mensen of gevoelens dat niet doen. Liedjes schrijven is een roeping en als je het je beroep noemt, heb je veel geluk. Daar moet je elke dag dankbaar voor zijn, en alle mensen die vonden dat je woorden het waard waren om naar te luisteren. Deze stad is de school die me dat heeft geleerd

Door jou geëerd te worden betekent meer dan woorden kunnen zeggen.
Dank je.

You May Also Like

About the Author: Maaike Taai

'Organisator. Social media-nerd. Algemene communicator. Bacon-geleerde. Trotse pionier op het gebied van popcultuur.'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.