Shannen Doherty deelt het laatste nieuws over haar strijd tegen kanker

Ster van “Beverly Hills 90210” discussie Haar gezondheid tijdens een virtuele sessie voor haar aankomende Lifetime-film “List of a Lifetime” over een vrouw met borstkanker.
“Ik heb het gevoel dat ik een verantwoordelijkheid heb in mijn openbare leven, dat ik scheid van mijn acteerleven, om over kanker te praten en mogelijk mensen meer voor te lichten en mensen te laten weten dat mensen in fase 4 erg levendig en actief zijn”, zei hij volgens de BBC. de mensen. ‘Mijn man zegt dat je nooit zult weten dat ik kanker heb. Ik klaag nooit. Ik praat er niet echt over. Op dit moment hoort het bij het leven.’

Doherty is sinds 2011 getrouwd met fotograaf Kurt Iswarenko.

De films gaan over een vrouw, gespeeld door Kelly Ho, bij wie borstkanker wordt geconstateerd en vervolgens op zoek gaat naar de dochter die ze jaren geleden ter adoptie had afgestaan.

Doherty zegt dat de film “het eerste acteerwerk is dat ik heb gedaan over kanker” en zegt dat ze van plan is nog lang te leven.

“Ik hou er heel erg van om geen bucketlist te hebben omdat ik de langstlevende persoon met kanker zal zijn”, zei ze. “Als ik er één zou moeten zeggen, zou het gewoon een leven zijn. Dat is het enige dat op dit moment op mijn lijst staat.”

Doherty kreeg in 2015 voor het eerst de diagnose borstkanker en ging twee jaar later in remissie. In 2020 onthulde Doherty dat haar kanker was teruggekeerd.

You May Also Like

About the Author: Maaike Taai

'Organisator. Social media-nerd. Algemene communicator. Bacon-geleerde. Trotse pionier op het gebied van popcultuur.'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *