Saiyami Kher traint voor de Ironman-triatlon in Nieuw-Zeeland | Hindi filmnieuws

Saiyami Kher zal deelnemen aan Ironman 70.3 Nieuw-Zeeland, een van de zwaarste triatlons met een mix van zwemmen, fietsen en hardlopen, die in februari volgend jaar zal plaatsvinden. Ze had eerder geprobeerd deel te nemen aan de Ironman-race in Nederland in 2020, maar kon het vanwege de pandemie niet proberen.

De actrice, die al is begonnen met trainen voor de race in Nieuw-Zeeland, zegt: “Ik heb mezelf altijd fitnessdoelen gesteld. De hele marathon (42 km) staat van mijn bucketlist, maar mijn volgende doel is Ironman. Ik was teleurgesteld toen ik in 2020 niet mee kon doen aan de Racing in Nederland.”

“Het was ook een mentale uitdaging om gemotiveerd te zijn als je niet op de hoogte was van het circuit”, zegt Sayami. “Gelukkig gaat het nu beter.”

Haar inspiratie om marathons te lopen was modelacteur Milind Soman. Ze legt uit: “Milind Soman is de enige acteur die de Ironman Challenge heeft voltooid, die vier kilometer zwemmen, 180 kilometer fietsen en 42 kilometer hardlopen omvat. Het is de ultieme test van iemands fysieke en mentale vaardigheden die ik hoop te proberen binnenkort. Ik probeer half-man racen De spoorbaan in Nieuw-Zeeland in februari 2023, dat is 2 km; 90 km fietsen en; 21 km hardlopen. Geloof me, het is zwaar.”

Over de voorbereiding op de Ironman Half in Nieuw-Zeeland gesproken, fitnessenthousiastelingen delen: “Er zijn plannen voor de Ironman Club met een cricket-testserie die ik na de race kan bekijken. Ik heb er al voor getraind. Ik ken de oefeningen beter dit keer omdat ik al twee jaar aan het trainen ben.” Ik kocht een mooie loopband voor mezelf, zodat ik thuis kon rennen op een tijdstip dat mij uitkomt.”

READ  Tony Khan kan in elke wedstrijd "de show heel gemakkelijk stelen" in AEW dubbel of niets

Hoe druk haar acteerschema ook is, Saiyami vindt altijd tijd om te trainen voor sport. “De atleet in mij zal altijd in leven blijven. Er is een gevoel van voldoening met marathons. Het geeft me een doel om naar toe te werken en gemotiveerd te houden”, zegt ze en voegt eraan toe: “Ik vind altijd tijd om te spelen of te trainen, hoe druk ik het ook heb. Ik heb gewoon mijn werk gedaan. “Een film waarin ik cricketer ben. Het was de beste ervaring ooit toen ik cricket speelde naar tevredenheid van mijn hart.”

You May Also Like

About the Author: Maaike Taai

'Organisator. Social media-nerd. Algemene communicator. Bacon-geleerde. Trotse pionier op het gebied van popcultuur.'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.