Padma Lakshmi studeert na 17 jaar af bij ‘Top Chef’ – Deadline

Padma Lakshmi studeert na 17 jaar af bij ‘Top Chef’ – Deadline

Bravo zal een nieuwe set moeten instellen topkok Nadat Padma Lakshmi onthult dat ze vertrekt.

Lakshmi, die ook de show produceert, zei dat ze na 20 jaar de kookshow verlaatj seizoen, dat bekend staat als Topkok: World All Stars. De show, waarvan de seizoensfinale eindigde op 8 juni, is verlengd voor een 21e seizoen.

Na veel zelfonderzoek heb ik de moeilijke beslissing genomen om te vertrekken topkok. Nu ik het glorieuze 20e seizoen als presentator en uitvoerend producent heb afgesloten, ben ik zo trots dat ik deel heb uitgemaakt van het bouwen van zo’n succesvolle show en de impact die het heeft in de wereld van televisie en eten’, schreef ze op sociale media.

“Na 17 jaar zijn veel van de cast en crew als familie voor mij geworden en ik zal de samenwerking met hen heel erg missen. Ik heb het gevoel dat het tijd is om verder te gaan en daar moet ik ruimte voor maken.” Proef de natieen mijn boeken en ander creatief werk.’ ‘Ik ben jullie allemaal enorm dankbaar voor jullie jarenlange liefde en steun.’

Topkok 20j Het seizoen speelt zich af in Londen en bevat 16 van de grootste concurrenten van iteraties van het formaat over de hele wereld.

Lakshmi was gastheer naast opperrechter Tom Colicchio en Gil Simmons. Geproduceerd door Magical Elves.

Elders herbergt Lakshmi ook Hulu Proef de natiewaarvan het tweede seizoen net is uitgezonden.

You May Also Like

About the Author: Maaike Taai

'Organisator. Social media-nerd. Algemene communicator. Bacon-geleerde. Trotse pionier op het gebied van popcultuur.'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *