NYT kruiswoordraadsel antwoorden: Borden melkkoe

NYT kruiswoordraadsel antwoorden: Borden melkkoe

58 d. “Keydets’ sch.” Het is VMI, een afkorting voor Virginia Military Institute. Ik probeerde erachter te komen wat een “keydet” is voor jullie allemaal, maar ik was… niet succesvol.

Wanneer je aan deze puzzel begint, zal het eerste dat je waarschijnlijk opvalt vier diagonale sets cirkels zijn die van zuidwest naar noordoost over het raster oprijzen. Hoewel de letters die in die cirkels staan ​​onbevlekt zijn, is er een detector in de centrale onderste positie die van de bovenkant van het raster naar de onderkant loopt. De gids van de detector luidt: “Verbeter om de uitdaging aan te gaan… of hint naar de omcirkelde letters in deze puzzel.” De zinsnede van 15 tekens “beter worden in de uitdaging” is STEPS UP ONE’S GAME.

Zoals de tweede helft van de gids suggereert, “klimt” elke groep omcirkelde letters die de naam van een bordspel spellen het raster. In het noordwesten is het spel in kwestie SCRABBLE, een favoriet van woordgeeks overal. Daaronder, in de zuidwestelijke hoek, bevindt zich RISK, een spel waarvan ik niet zeker weet of ik het tot het einde heb gespeeld. We hebben ook schaken in het noordoosten, en tenslotte het monopolie in het zuidoosten.

Als fan van bordspellen heb ik echt genoten van deze puzzel! Omdat de ‘invoeren’ met een diagonaal thema onbevlekt waren, werd de puzzel min of meer opgelost als een zinloos raster, maar de omcirkelde letters hielden deze puzzel vast in het dinsdag-gebied. Ik was onder de indruk dat mevrouw Silvera en meneer Sheppard in staat waren om twee spelnamen van acht tekens in het raster te persen – dat is veel onroerend goed dat wordt ingenomen door Chambers. Bovendien sloegen ze elk van de spelnamen van acht tekens over met de detector. Goede dingen! Laten we van hen horen hoe deze puzzel in elkaar is gezet.

READ  Satya Nadella's slotopmerkingen over Windows 11 waren een momentopname dwars door Apple's boog

Ashley Silvera: Ongeveer vier jaar geleden begon ik regelmatig kruiswoordpuzzels te maken. Ik heb de New York Times Crossword-app gedownload nadat ik (uiteraard) verbijsterd was door een puzzel die ik tijdens een vlucht probeerde te maken. Na ongeveer zes maanden opgelost te hebben, schreef ik een puzzel voor mijn man als Valentijnscadeau, wat me ertoe bracht te kijken hoe ik de geposte puzzels kon maken.

ik hou echt van “Highway to Hell” en “Stairway to Heaven” Het puzzelspel in gelaagde stijl staat al een tijdje in de New York Times, wat me aan het denken zette over andere dingen die als stappen zouden kunnen fungeren. “Step your game up” kwam naar me toe, waar ik erg enthousiast over was omdat ik dol ben op bordspellen. Ik heb een paar verschillende spellen geprobeerd en het netwerk gesorteerd. Toen gaf ik de puzzel door aan Nick Shepard, een van mijn beste vrienden en mede-enthousiastelingen van kruiswoordraadsels, om de toetsen in te typen, wat mijn minst favoriete onderdeel van het puzzelen is.

Nick Shepard: Ik ben een softwareontwikkelaar en ik hou van woordspelingen. Ik besteed het grootste deel van mijn tijd aan de codeermatrix of aan het bewerken van mijn e-mails om enkele opsommingstekens te gebruiken in plaats van alle uitroeptekens, dus ik klink niet gek! Mijn vriend en medewerker, Ashley, en ik zijn grote fans van bordspellen, dus een puzzel met een aantal klassiekers leek een gepast knikje. Mijn favoriete aanwijzing voor de puzzel is “het binnenoor?” Voor COB, want ik kom oorspronkelijk uit Indiana en ben een eeuwige sukkel voor een cliché woordspeling. Ik hoop dat iedereen geniet van de eerste kruiswoordpuzzel die is gepost – er zal in de toekomst meer plezier zijn.

The New York Times Crossword heeft een open indieningssysteem, en U kunt uw puzzels online indienen.

READ  Ex-Microsoft-medewerker verdient een beter leven door YouTube-video's te maken

Voor tips om aan de slag te gaan, lees onze serie, “Hoe maak je een kruiswoordpuzzel. “

Bijna klaar, maar heeft een bestand nodig een beetje Meer hulp? Ik heb je gedekt.

Spoiler alert: Abonnees kunnen de antwoordsleutel bekijken.

Probeer je terug te gaan naar de hoofdgamepagina? Je vindt het hier.

You May Also Like

About the Author: Ebert Brink

'Reader. Furious humble travel enthusiast. Extreme food scientist. Writer. Communicator.'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *