Nottingham Forest vs Tottenham Hotspur livestream, tv-kanaal, aftraptijd

Wat is het Forest vs Tottenham-kanaal? Ontdek alles wat u moet weten over de Premier League op stadsgrond, inclusief tv-zenders en uitzendopties.

Tottenham is op zoek naar opeenvolgende Premier League-overwinningen tijdens hun bezoek aan de City Ground tegen Nottingham Forest.

De Spurs hadden een voordeel op Wolverhampton Wanderers tijdens de meeting van afgelopen weekend om de club ongeslagen te houden.

Met zeven punten uit drie wedstrijden staat Tottenham vierde op de ranglijst achter Brighton, dat een wedstrijd voorsprong heeft op tien punten. Een overwinning op zondag zou de club echter op doelsaldo naar de derde plaats tillen.

Nottingham Forest moest afgelopen weekend noodgedwongen gelijkspelen met Everton. Jungle staat na drie wedstrijden op de twaalfde plaats.

De wedstrijd begint op zondag 28 augustus 2022 om 16.30 uur GMT.

Verenigd Koninkrijk (BST) 16.30 uur

CEST: 17:30 uur

Oosterse tijd: 11.30 uur

Centrale tijd: 10.30 uur

Bergtijd: 09:30 uur

Pacific Time: 08:30 uur

Gulf Standard Time: 19:30 uur

Indiase standaardtijd: 21:00 uur

De wedstrijd zal beschikbaar zijn op Sky Sports Premier League in het VK en fuboTV, USA Network in de VS.

  • VK en Ierland: Sky Go UK, NOW, SKY GO Extra, Sky Ultra HD, Sky Sports Main Event, Sky Sports Premier League, BBC Radio 5 Live

  • VS: fuboTV, USA Network, Telemundo, Telemundo Deportes En Vivo, SiriusXM FC

  • Australië: Optus Sport

  • Canada: fuboTV Canada

  • Midden-Oosten en Noord-Afrika: beIN Sports Premium 1, beIN Sports Engels, beIN SPORTS CONNECT, beIN 4K Arabia, TOD

  • Frankrijk: Kanaal + Frankrijk en gratis

  • Duitsland: Sky Go, WOW, Sky Sport Premier League, Sky Sport Top Event

  • India: Star Sports Select HD1, Hotstar VIP, Star Sports Select 1, JioTV

  • Nederland: Viaplay Nederland

  • Nieuw-Zeeland: Sky Sport Premier League en Sky Sport NU

  • Nigeria en Rest van Afrika: SuperSport MaXimo 2, Canal + Sport 3 Afrique, DStv Now, SuperSport Premier League

  • Portugal: Elf sporten 1 Portugal

  • Spanje: Movistar +, DAZN, DAZN 1

READ  Fictie, potentiële elfde, kapitein, direct

You May Also Like

About the Author: Annelijn Mansfelt

'Social media-expert. Bekroonde koffie-nerd. Algemene ontdekkingsreiziger. Probleemoplosser.'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.