Nigeria versloeg Frankrijk, Japan en Nederland in FIFA U20 Women’s WC

San Jose: Nigeria verloor donderdag met 1-0 van een sterk Frans team in hun Groep C-wedstrijd van de FIFA U-20 Women’s World Cup.

De twee teams verwikkelden zich in een spannende wedstrijd die twintig minuten te laat begon vanwege hevige regen en die elkaars zetten effectief teniet deden, waarbij Sabast vijf minuten voor het laatste fluitsignaal de beslisser trof.

Ondertussen versloeg Zuid-Korea Canada met 2-0 met doelpunten in de tweede helft van Brooklyn Gardnall en Hae-Yeon Moon.

Door de overwinning stond Zuid-Korea bovenaan in Groep C met drie punten, gevolgd door Nigeria op de tweede plaats met hetzelfde aantal punten. Frankrijk en Canada stegen respectievelijk naar de derde en vierde plaats.

Ook titelverdediger Japan begon hun campagne met een 1-0 overwinning op Nederland in een Groep D-wedstrijd in Alajuela.

Nederland kon zich niet herstellen nadat de Japanner Yuzuki Yamamoto scoorde om zijn ploeg in de 29e minuut op een 1-0 voorsprong te zetten.

Met de ongelooflijke overwinning eindigde Japan als tweede in Groep D, achter groepsleiders USA met hetzelfde aantal punten, terwijl Nederland en Ghana respectievelijk derde en vierde werden met nul punten.

De wedstrijd boordevol actie wordt live uitgezonden op het eerste HD-sportkanaal van Pakistan – A Sports en wordt gelijktijdig gestreamd op het digitale platform van ARY Digital Network – ARY ZAP In heldere HD-kwaliteit.

Volgens: VS verslaat Ghana met 3-0 in FIFA U20 Women’s World Cup 2022