Mazbin gebruikt “positieve druk” om uitdagingen in Rusland te overwinnen

Nikita Mazepin hoopt dit weekend in zijn eerste thuisrace in de Formule 1 te profiteren van de “positieve druk”.

Sochi organiseert zijn voorlaatste evenement in de F1, waarbij de sport vanaf 2023 naar Igora Drive verhuist.

Beginner Haas zal naar de Russische Grand Prix komen, wetende dat er geen punten op de kaart staan ​​gezien de moeilijkheden van het team dit seizoen, maar ik hoop dat de extra motivatie zal helpen om door moeilijke tijden heen te komen.

“Ik denk dat het positieve druk is,” zei Mazbin. “Er is druk die je nerveus maakt in de auto en je langzamer maakt.

“De druk van Sochi voor mij geeft me extra motivatie en geeft me meer endorfine en energie om door de zwaarste momenten van de racevoorbereiding te komen.

“Ik ga er echter met een heldere geest naartoe om te proberen alles uit mezelf en de auto te halen, en ik kijk ernaar uit om te zien hoe het zal zijn na wat iedereen in Nederland heeft gezien en wat ze ons hebben laten zien. “

De Formule 1-rit is geen ‘soepele rit’

Mazepin staat in zijn eerste jaar onderaan het rijdersklassement nadat hij in de meeste races werd ingehaald door teamgenoot Mick Schumacher.

Terugkijkend op zijn reis tot nu toe, legt Mazbin uit: “Het was geen soepele reis, maar moeilijke situaties in het leven zorgen ervoor dat je geniet van de gemakkelijke dingen en je succes proeft met een ander gevoel.

“Het was niet gemakkelijk, het is duidelijk dat het Formule 1-kampioenschap erg ingewikkeld is – in tegenstelling tot alle andere – en het feit dat we in 15 races zitten en niet eens dicht bij het einde, maakt het moeilijk voor iedereen in die omgeving.

READ  De M-lijn van Beter Bed Holding is de officiële slaperleverancier van AFC Ajax geworden

“Ik heb positieve vooruitgang geboekt vanaf mijn eerste race en ik weet zeker dat ik een beetje van wijn hou – ik ben verbeterd met de jaren dat ik erin zit.

“Ik denk dat je dat kunt zien aan alle klassen en klassen waarin ik heb geracet, dus de deelnemers zullen het niet gemakkelijk hebben om vooruit te komen.”

You May Also Like

About the Author: Annelijn Mansfelt

'Social media-expert. Bekroonde koffie-nerd. Algemene ontdekkingsreiziger. Probleemoplosser.'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *