Louis van Gaal belandde in een rolstoel in het ziekenhuis nadat de voormalige manager van Man United was aangereden door een fiets

Louis van Gaal moest voor Nederland oefenen met een golfkar nadat hij zijn heup geblesseerd had terwijl hij op zijn fiets stond.

De voormalige manager van Manchester United, 70, werd gefotografeerd terwijl hij een gemotoriseerde trolley voor de ploeg kreeg nadat rapporten van ESPN zeiden dat hij was gevallen en in een rolstoel moest worden geplaatst terwijl hij in het ziekenhuis lag.

Het is wel verstaan ​​dat Van Gaal besloot direct na zijn ondergang weer in actie te komen.

Nederland maakte de kans op automatische promotie naar de WK-finale ongedaan door in de laatste acht minuten twee keer toe te geven in een 2-2 gelijkspel met Montenegro.

Van Gaal leidde de training tijdens het besturen van een golfkar

Ze begonnen de wedstrijd met een kleine voorsprong op groep G, maar het verlies van Noorwegen tegen Lativa betekent dat ze door een gelijkspel op hun laatste wedstrijd moeten vertrouwen om een ​​plaats in de promotie te verdienen.

Nederland leidt Groep G met 20 punten – twee voorsprong op Turkije en Noorwegen, maar zij spelen dinsdagavond in hun laatste wedstrijd tegen de Scandinaviërs en hebben een overwinning of een gelijkspel nodig om hun kwalificatiecampagne bovenaan te eindigen.

Denk jij dat Nederland nog door kan gaan naar het WK 2022? Laat het ons weten op Opmerkingen sectie.

Franks Hawk en Louis van Gaal kletsen op het veld tijdens de training van Nederland
Louis van Gaal, een Nederlander, heeft het team nu drie keer geleid

Nadat de ploeg zich in hun voorlaatste wedstrijd had overgegeven aan Montenegro, was Virgil van Dijk woedend over hun optreden in de tweede helft.

READ  PSV vertelt 'gevaarlijke' spits dat ze hem gaan verkopen, Arsenal echt enthousiast

De Liverpool-verdediger was woedend: “Het is gewoon een schandaal hoe we de tweede helft speelden. We willen allemaal de bal hebben, we willen allemaal voetballen, aanvallen en scoren.”

“Maar we moeten ervoor zorgen dat we ook defensief gaan denken. Op de toonbank worden voor hen ruimtes gecreëerd. En als je niet de juiste organisatie hebt… is dat verschrikkelijk.”

De Nederlanders Virgil van Dijk en Noa Lang waren teleurgesteld tijdens de WK-kwalificatiewedstrijd tussen Montenegro en Nederland in het Gradski Stadion.
Virgil van Dijk bekritiseerde het spel van zijn team in de tweede helft toen ze hun voorsprong met twee doelpunten lieten toenemen

Op de hoogte blijven van het laatste voetbalnieuws?

Meld je dan aan voor de geweldige Daily Star Football-nieuwsbrief!

Van het laatste laatste nieuws tot verhalen over het instellen van de agenda, ontvang het allemaal in uw e-mailinbox – mis nooit meer iets.

Hoe kunt u zich aanmelden?

Het duurt maar een paar seconden.

Typ eenvoudig uw e-mailadres in het vak bovenaan dit artikel en klik op “Abonneren”.

En dat was het, missie geslaagd. Je ontvangt elke ochtend een e-mail met het belangrijkste nieuws.

U kunt meer informatie vinden in onze e-mailnieuwsbrief via deze link hier.

Hij voegde toe: “We moesten hier gewoon de kwalificatie veiligstellen. Met alle respect voor Montenegro, maar als Nederland moet je hier gewoon winnen.

“Zeker als je met 2-0 voorstaat. Misschien was dat wat luiheid. Dat moeten we goed bespreken. Nu moet dat dinsdag gebeuren in een leeg stadion.”

About the Author: Annelijn Mansfelt

'Social media-expert. Bekroonde koffie-nerd. Algemene ontdekkingsreiziger. Probleemoplosser.'