Laura Dern, Jeff Goldblum en Sam Neill in hun “Jurassic” interview

goud Goh, ik wist niet dat je zo sterk voor me voelde!

niets Ik vond het nogal ontmoedigend, maar het mooie van Jeff is dat hij ook een aardige klootzak is. En dus werd ik vanaf de eerste dag verliefd op ze.

Hoe veranderde je leven toen ‘Jurassic Park’ de meest winstgevende film aller tijden werd?

goud Ik concentreer me helemaal niet op handelen – ik beschouw mezelf nog steeds als een bescheiden student in de creatieve onderneming – maar ik herinner me wel dat het openingsweekend spannend was. Soms doe ik grote dingen waarvan ik denk dat ze eruit springen, en ik zeg je, een week gaat voorbij en het is alsof het nooit is gebeurd. Ik krijg geen enkele oproep. Dit gebeurt vaak, u zult verrast zijn.

niets Op een dag, Bruce Dern [Laura’s father] Kwam naar mijn huis om het te laten vallen [her] Toen nam hij me apart en klapte me op de schouder. Hij zei: “Zoon, weet je dat? Je hebt hier een maaltijdcheque voor het leven.” Nu, misschien is dat waar. Sindsdien ben ik niet meer gestopt met werken.

Dern Je hoopt dat als een moment als dit gebeurt, je schaal van Richter niet verandert op basis van hoe je meet wat je wilt doen. Ik herinner me dat Jeff een script las en zei: “Dat moet je doen na Jurassic Park”, en het was “Citizen Ruth.” Ik had terug kunnen gaan en het meisje in de actiefilm kunnen doen, maar er is een geweldige artiest voor nodig om te zeggen: “Doe niet voor de hand liggend. Doe waar je van houdt en wees moedig.”

READ  Drama in The View: COVID-tests waren 'vals-positief', onthulde mede-presentator

goud In de afgelopen decennia is mijn leven enorm veranderd. Ik ben een ander persoon dan ooit omdat ik aan die eerste film heb gewerkt en met deze jongens in het bijzonder – ik ben veel verbeterd. En alle mensen die ik via anekdotes ben tegengekomen, zijn ontroerd, ontroerd, vermaakt en opgewonden over alles wat met ‘Jurassic’ te maken heeft – dat is een groot probleem.

You May Also Like

About the Author: Maaike Taai

'Organisator. Social media-nerd. Algemene communicator. Bacon-geleerde. Trotse pionier op het gebied van popcultuur.'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.