Jay Leno stopt met grappen maken over transgenders tijdens een staflid van Tonight Show – The Hollywood Reporter

Jay Leno Zegt de reactie van een voormalig lid tegen hem Vanavond Show Personeel bij een grap die hij maakte over transgenders leidde tot een verontschuldiging en een belofte om transgenders nooit meer het doelwit van zijn grappen te maken.

De voormalige tv-presentator en komiek deelde het verhaal terwijl hij als gast verscheen in de laatste aflevering van willekeurige club Met Bill Maher. De twee bespraken zijn turbulente geschiedenis van het in- en uitstappen van late-night hosting-optredens – inclusief controverses waarbij David Letterman, Jimmy Kimmel en Conan O’Brien betrokken waren – toen Maher Leno begon te vertellen dat hij het “slachtoffer is van het laatste vreselijke toepasselijke vooroordeel in Amerika: veroudering.”

“Je hebt een idee in je hoofd dat je de wei in moet”, Momenteel Aangesloten gastheer. ‘Terwijl ik je nu spreek, ben je precies dezelfde persoon die daar toen was, dus ik denk niet dat je geest is afgestompt.’

Leno reageerde door te zeggen dat de manier waarop hij zichzelf zag en ’s avonds laat een achtbaan instelde, was omdat hij “een groot voorstander was van een laag zelfbeeld”.

“Ik denk dat dit de sleutel tot succes is, want als je denkt dat je niet de slimste persoon in de kamer bent, hou je je mond en luister,” zei hij.

Hij legt uit dat dit hem hielp om hem onder controle te houden terwijl hij de show meer dan twee decennia presenteerde, waarbij de voormalige gastheer zich tot zijn team wendde om ervoor te zorgen dat hij nederig bleef.

READ  Disney behandelt de 25e Putnam County-muziekfilm Spelling Bee (exclusief)

“Toen ik” Vanavond ShowIk huurde de beste producer in die ik kon, de beste regisseur, ik dacht dat zij de beste schrijvers waren. Ik gaf ze contracten op jaarbasis, niet op 13 weken. Ik zei: “Doe wat je kunt.” We hebben al 22 jaar dezelfde bemanning. Als ze me vertellen dat de show slecht is, zou ik zeggen: “Waarom slecht?” En ze zullen me vertellen waarom het erger werd.”

Wanneer Mahir tussenbeide komt om Leno te vragen of hij het heeft over iemand in zijn team, zoals de arbeider, “dat aan jou te laten vertellen”, beweert Leno dat hij de ideeën heeft gehoord van meer dan alleen de hooggeplaatste creatieve teamleden in de show.

“Mijn theorie is dat iedereen aan het touw kan trekken en de trein kan stoppen”, zegt hij. “Ik herinner me dat we een keer beneden een man hadden die ik niet kende. Ik had destijds een transgender-grap gemaakt en ik hoorde dat die man er echt gekwetst door was. Dus ging ik naar hem toe en legde de situatie uit.”

Leno zegt dat hij naar die medewerker luisterde en zei: “Mijn excuses” nadat hij had gehoord hoe pijnlijk het was. Toen deed hij een belofte om verder te gaan met zijn grappen en zei: “Hier is het ding: je bent maar zo goed als je laatste grap.”

“Je zei dat je nooit meer een transgendergrap zou horen”, herinnert Leno zich. “Hij was erg geraakt door het feit dat hij deze show schaamteloos kon stoppen vanwege zijn enige klacht. [He] Blijkt dat hij de beste lichtman of stemman is, wat hij ook deed, we hadden.”

READ  4 Winds Entertainment werkt samen met NetEase Games

Hij eindigde: “Voor mij”, “Het werkte voor mij.”

linoleum Bij voorbaat mijn excuses voor de racistische grappen Gericht op de Aziatische gemeenschap gedurende zijn hele carrière, ook tijdens gastregel Amerikaanse talenten Opmerkingen die al jaren zwaar bekritiseerd worden door de Aziatische gemeenschap.

In een gesprek in 2021 met MANAA-leider Jay Aoki sprak Leno over de voortzetting van stereotypen over Noord-Korea en Koreanen, waarbij hij verwierp dat dit “een ander voorbeeld van afschaffing van cultuur” was en in plaats daarvan een “legitieme fout van mijn kant” was.

“Destijds was er een situatie dat sommige groepen altijd ergens over klaagden, dus maak je geen zorgen”, zei de komiek. “Als we een klacht ontvangen, zullen er twee kanten aan de discussie zijn: ofwel ‘we moeten dit oplossen’ of ‘het verpesten’ als ze niet tegen een grapje kunnen.” Vaak koos ik de kant van het laatste, zelfs toen ik in mijn hart wist dat het een vergissing was.”

You May Also Like

About the Author: Maaike Taai

'Organisator. Social media-nerd. Algemene communicator. Bacon-geleerde. Trotse pionier op het gebied van popcultuur.'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.