Jason Momoa verontschuldigt zich voor foto’s van de Sixtijnse kapel tijdens Fast X Break – The Hollywood Reporter

Jason Momoa Hij overweegt de situatie na het ontvangen van kritiek op sociale media over zijn recente reis naar de Sixtijnse Kapel.

Momoa, die in Italië was om zijn rol in Universal Pictures te filmen komt eraan X snel Tegenover Vin Diesel plaatste hij eerder deze week foto’s en screenshots op Instagram Over zijn bezoek aan de beroemde basiliek in Vaticaanstad. Nadat sommige gebruikers van sociale media hadden opgemerkt dat het bezoekers meestal verboden is om de locatie te fotograferen, een plek die heilig is voor degenen die het katholieke geloof belijden en waar geprezen Michelangelo-kunstwerken huisvesten, deelde Momoa video- Sabbat van hetzelfde biedt een verontschuldiging.

In de clip, bestand Waterman “Als ik ooit het gevoel had dat ik je cultuur niet respecteerde, was dat niet mijn bedoeling”, zei de ster. Hij legde uit dat hij besloot te profiteren van twee dagen vrij van het filmen van de film, dus deed hij een financiële donatie en bracht hij een bezoek aan zichzelf met vrienden en crewleden van nieuwe aflevering ondergeschikt De Fast and the Furious Franchise bedrijf. Hij zei dat de andere gasten in de kerk om foto’s met hem vroegen, en hij gehoorzaamde.

“Ik vond mensen die met mij op de foto wilden, wat heel vreemd is, tijdens een reis naar het Vaticaan met al die pracht, en ze wilden met mij op de foto, wat ik niet kreeg, maar hoe dan ook, ik deed het, Momoa vervolgde. “Ik was zeer respectvol en vroeg om toestemming. – Wat ik dacht dat goed zou zijn. Ik zou nooit iets willen doen om iemands cultuur niet te respecteren, dus als ik dat wel heb gedaan, bied ik mijn excuses aan. Dat was niet mijn bedoeling.”

READ  'Tiger King 2' spoort Hillsborough Sheriff's Office aan tot de verdwijning van Don Lewis

Hij voegde eraan toe: “Je hebt zeker voor dat speciale moment betaald en een mooie donatie gedaan aan de kerk. Ik hou van je – sorry als ik je beledigd heb. Mijn excuses.”

Momoa’s team reageerde niet onmiddellijk op een verzoek om verder commentaar.

Op een ander moment tijdens de video zei de acteur dat hij op het punt staat Rome te verlaten nadat hij daar en in andere delen van Italië heeft gefilmd voor X snel. Hij noemde het “de tijd van mijn leven” en voegde eraan toe: “Ik ben erg blij om met Universal samen te werken, en het is duidelijk dat Finn en de hele crew me oppikken.”

You May Also Like

About the Author: Maaike Taai

'Organisator. Social media-nerd. Algemene communicator. Bacon-geleerde. Trotse pionier op het gebied van popcultuur.'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.