Ik liet mijn 21-jarige zoon achter om door het land te verhuizen

Ik liet mijn 21-jarige zoon achter om door het land te verhuizen

De auteur en haar zoon.
Lawrence Crandall

  • Nadat mijn 25-jarige zakelijke carrière was geëindigd, besloot ik mijn huis te verkopen en door het land te verhuizen.
  • Vlak voordat ik verhuisde, brak mijn zoon zijn enkel en had hij mij nodig.
  • Na een moeilijk en belangrijk gesprek vroeg hij mij toch te gaan en volgde mij kort daarna.

Na 25 jaar als bedrijfsmedewerker te hebben gewerkt, kwam mijn baan onverwachts te vervallen.

Ik wist niet zeker wat ik hierna ging doen, maar ik wist dat ik iets anders nodig had om echt gelukkig te zijn. Ik had zeker niet verwacht dat ik van Des Moines, Iowa, naar Zuid-Californië zou verhuizen, maar dat is wat er gebeurde.

Maar dit betekende dat ik mijn 21-jarige zoon Jonathan moest achterlaten. Het was een moeilijke beslissing, maar uiteindelijk was het voor ons allebei het beste.

Een onverwachte blessure ontspoorde bijna mijn plannen om te verhuizen

Nadat mijn huis was verkocht, en slechts twee weken voordat ik zou verhuizen, brak mijn zoon zijn enkel en moest hij een operatie ondergaan die lang duurde om te herstellen. Hij kon niet lopen of autorijden en had hulp nodig om in zijn basisbehoeften te voorzien.

Vrienden en familie vroegen me of ik nog steeds van plan was te verhuizen of thuis zou blijven om voor Jonathan te zorgen in zijn tijd van nood.

Het gesprek over mijn motivaties was een eye-opener

Een paar dagen voor mijn geplande vertrek nam ik mijn zoon mee uit lunchen en had een eerlijk gesprek met hem. Gelukkig konden we altijd praten. Ik vertelde hem hoeveel ik van hem hield en vertelde hoe moeilijk het was om hem te verlaten terwijl hij gewond was.

READ  Apple's nieuwe M1 Max MacBook Pro krijgt mogelijk een virtuele turbo-knop voor high power-modus

Ik vertelde ook dat het voorbeeld van moederschap dat ik zag er een van martelaarschap was. Moeders verrukken iedereen om hen heen met weinig of geen zorg of zorg voor hun eigen behoeften, laat staan ​​voor dromen.

Ik vertelde hem dat het tijd was om het paradigma te veranderen en de dingen anders te doen dan wij deden, en dat ik het voortouw zou nemen.

Ik zei dat ik hem wilde laten zien hoe het is om te zien hoe een moeder haar passie volgt, met anderen samenwerkt en daarbij helpt. Ik wilde hem laten zien dat het nooit te laat is om het spel te veranderen, zelfs als je ouder bent en veilig leeft en voldoet aan de verwachtingen van anderen. Ik wilde verifiëren dat het veilig is om diep in het onbekende te duiken en de vruchten te plukken van onconventionele bewegingen.

Toen ik klaar was met het uitleggen van mijn motieven en verlangens, keek hij me recht in de ogen met een intensiteit die ik nog nooit eerder had gezien en zei: 'Daarvoor heb ik veel respect voor je.'

Hij gaf een enthousiast afscheid en steunde mijn verhuizing naar het westen

Een paar maanden nadat ik was verhuisd, toen hij voldoende hersteld was om weer aan het werk te gaan, vroeg zijn collega hem: 'Hé John, waarom is je moeder naar Californië verhuisd?' Hij antwoordde: Omdat ze een voetballer is en doet wat ze wil.

Het probleem is dat het mijn zoon was die mij leerde te doen wat ik wil, door altijd te doen wat ik wil Hij Hij wil en geeft mij toestemming om hetzelfde te doen. Ik weet niet zeker of ik zonder zijn steun de moed zou hebben gehad om verder te gaan, en ik was dankbaar voor zijn steun. Hem horen zeggen dat hij trots was, was een bonus.

READ  Baldur's Gate III wordt op 31 augustus gelanceerd voor PS5, pc en Mac

Nog geen jaar later volgde Jonathan mijn voorbeeld en verhuisde naar Californië. Toen hij zich eenmaal in zijn appartement had gevestigd, sms'te hij me met de woorden: 'Jij bent de sterkste en moedigste persoon die ik ken. Jij bent de reden dat ik zoveel dingen bereik. Jij doet precies wat je moet doen.'

Het leven in Californië is voor ons allebei goed geweest

Wij hebben hier enorm genoten van de zon, de diversiteit en de activiteiten. We hebben carrièrehoogtes en transformaties ervaren in onze activiteiten, gezondheid en vriendschappen. We leerden allebei van groenten te houden en ik begon lange wandelingen te maken.

In minder dan een jaar tijd ontgroeide Jonathan het bedrijf waar hij 25 jaar over had gedaan om het op te bouwen. Ik heb drie boeken gepubliceerd en… TEDxTalk. Jonathan stralend in het publiek zien was een van de beste gevoelens ooit.

Jonathan heeft de liefde van zijn leven ontmoet en is nu verloofd. Ik heb een geweldige gemeenschap van vrienden en collega's ontwikkeld.

Verhuizen naar Californië was voor ons allebei de beste beslissing, en ik had het niet kunnen doen zonder de niet aflatende steun van mijn zoon.

You May Also Like

About the Author: Ebert Brink

'Reader. Furious humble travel enthusiast. Extreme food scientist. Writer. Communicator.'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *