Het NSFW-cadeau Courtney Cox krijgt steeds van Ed Sheeran

Begon een week te blijven Op maandag onthulde hij de hilarische NSFW-grap die hij bleef spelen .

Sheeran Cox ontmoette elkaar in 2013 via gemeenschappelijke vrienden, en ze werden al snel hecht, wat leidde tot een open uitnodiging voor hem om in haar Malibu-huis te blijven wanneer hij in de stad was. Sheeran accepteerde dit aanbod en hij kreeg een idee tijdens een van zijn verblijven.

“Ze heeft dit Alexa-ding in haar huis en ze zei: ‘Is dat niet cool? Dit is mijn Alexa. Ik kan hier alleen maar om vragen. Dus ik liep de kamer uit en – weet je wat een gimp-masker is? Sheeran pauzeerde om Corden te vragen, die Sheeran verzekerde dat hij echt wist wat de persoon was. Dus liep ik de kamer uit en zei: ‘Alexa, ze vraagt ​​me om een ​​slap masker.’

Maar Cox was niet de eerste die het onverwachte zag.

‘Zonder mijn medeweten heeft Kourtney’s assistent haar gevonden,’ zei Sheeran. “Ik opende – ik opende de post en vond dit masker, en ik ging meteen, ‘Oh, ik denk niet dat ik dat moest zien’ en liet het op Courtney’s bed liggen. En Courtney kwam binnen en zei: ‘Waar heb ik komt dit vandaan?'”

Maar de assistent van Cox was slechts de eerste van vele nietsvermoedende bezoekers die het slachtoffer werden van de grap van Sheerans.

“Als ik daar terugkom, bestel ik haar nog een kreupel masker. Ze heeft er waarschijnlijk 12. Ik verstop ze in de slaapkamers van mensen. Ze gaan de trap af en vinden een leren S&M-masker,” zei Sheeran lachend. probeer het te kopen, en de twee zijn volslagen vreemden die naar haar huis gaan dat ze ontdekte. Dus liet ik maskers op de piano achter.”

READ  Nederlandse toerist neemt ontbijt dating Pete Davidson en Kim Kardashian

Sheeran en Cox waren zulke goede vrienden dat hij zei dat hij letterlijk elke keer als hij in L.A. bij haar was, bij haar bleef, en hij stelde haar voor aan haar vriend, wat misschien de reden is waarom ze niet zo pissig is met een tiental sm-maskers. nu bezit. Cox stuurde Sheeran zelfs een video waarin ze een masker droeg en hem bedankte voor zijn 30e verjaardag.

Maar de geest van Sheeran houdt niet op bij Cox. Hij bracht een masker mee voor Corden, die hij kort droeg, vergeleken met een volledig dekkend slaapmasker.

Late show met James Corden Het wordt uitgezonden weekendnachten om 12:35 uur. CBS.

kijk “brutaal” vrijgezellenfeest Moment Katie Thurston deelnemer naar de stoep schopt: ‘Je bachelorauditie eindigt vanavond’:

Lees meer van Yahoo Entertainment:

Vertel ons wat je denkt! Verbind je met ons TwitterEn de Facebook sociale netwerksite of Instagram. En bekijk onze gastvrouw, Kylie Marr, bij TwitterEn de Facebook sociale netwerksite of Instagram.

You May Also Like

About the Author: Maaike Taai

'Organisator. Social media-nerd. Algemene communicator. Bacon-geleerde. Trotse pionier op het gebied van popcultuur.'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *