De senator uit Pennsylvania die borstkanker versloeg, wil nu andere vrouwen helpen

Senator Kim Ward uit Pennsylvania is echtgenote, moeder, meerderheidsleider van de senaat en overlevende van borstkanker. Tijdens de Breast Cancer Awareness Month heeft ze een boodschap voor elke vrouw en hoopt ze het goede voorbeeld te geven. “Het is belangrijk voor vrouwen om te beseffen dat ze niet naar donkere plaatsen mogen gaan. Ze moeten niet bang zijn om een ​​mammogram te krijgen,” zei ze. Ward werd in december gediagnosticeerd met stadium 1 borstkanker. Effectief in mijn werk omdat ik niet wilde dat mensen medelijden met me hadden: “Nadat ik aanvankelijk de diagnose handhaafde, omarmde Ward haar rol als pleitbezorger voor het bewustzijn van borstkanker en vroege testen.” Krijg deze positie als meerderheidsleider met een geweldige megafoon. Ik ben vereerd dat ik deze megafoon mag gebruiken om te proberen vrouwen te bereiken en vrouwen te helpen. “Ward onderging een lumpectomie en chemotherapie. Aanvullende tests toonden aan dat de kanker terug zou kunnen komen.” Het zou zeker zijn herhaald,’ zei Ward, en ze besloot een dubbele borstamputatie te ondergaan en vervolgens een hysterectomie. Ward dankt haar man en drie zonen voor het geven van de steun die ze nodig heeft. “Ze waren zo geweldig en ondersteunend,” Ward zei ze terwijl ze werkt aan wetgeving om ervoor te zorgen dat andere vrouwen de zorg krijgen die ze nodig hebben.” Ervoor zorgen dat daar toegang toe is. “Soort tests, enquêtes en tests waarmee je dingen vroeg kunt vinden, is erg belangrijk,” zei ze. WGAL sprak met Ward en andere overlevenden van borstkanker als onderdeel van een aflevering van WGAL 8 In Focus met Susan Shapiro. Dit programma kun je hieronder bekijken.

READ  NASA worstelt om computerstoring Hubble Space Telescope in de jaren tachtig op te lossen

Senator Kim Ward uit Pennsylvania is echtgenote, moeder, meerderheidsleider van de senaat en overlevende van borstkanker. Tijdens de Breast Cancer Awareness Month heeft ze een boodschap voor elke vrouw en hoopt ze een rolmodel te zijn.

“Het is belangrijk dat vrouwen zich realiseren dat ze niet naar donkere plaatsen mogen gaan. Ze moeten niet bang zijn om een ​​mammogram te laten maken,” zei ze.

Ward werd in december gediagnosticeerd met stadium 1 borstkanker.

“Ik heb de beslissing genomen om het niet aan mensen te vertellen, zodat ik mijn werk kon doen. Ik dacht dat als ik dit naar buiten zou brengen, ik niet weet of ik effectief zou zijn in mijn werk, omdat ik niet wil dat mensen medelijden met me hebben.” ,” ze zei.

Na aanvankelijk de diagnose stil te hebben gehouden, neemt Ward haar rol op zich als pleitbezorger voor het bewustzijn van borstkanker en vroege testen.

“Ik ben vereerd om deze positie als meerderheidsleider met een grote megafoon te hebben. Ik ben vereerd dat ik deze megafoon mag gebruiken om te proberen vrouwen te bereiken en vrouwen te helpen”, zei ze.

Ward onderging een lumpectomie en chemotherapie. Andere tests toonden aan dat de kanker terug zou kunnen komen.

“Ik had een BRCA-gentest gedaan en ontdekte dat ik het BRCA2-gen had,” zei Ward. “Het zou zeker zijn herhaald.”

Ik besloot een dubbele borstamputatie te ondergaan en daarna een hysterectomie. Ward dankt haar man en drie kinderen voor het geven van haar de steun die ze nodig had.

READ  Boeing bestudeert nog steeds Starliner-klepproblemen, zonder releasedatum in zicht

“Ze waren zo geweldig en ondersteunend”, zei ze.

Ward werkt aan wetgeving om ervoor te zorgen dat andere vrouwen de zorg krijgen die ze nodig hebben.

“Ervoor zorgen dat je toegang hebt tot dit soort tests, en de scans en tests die je zullen helpen dingen in een vroeg stadium te vinden, is erg belangrijk,” zei ze.

WGAL sprak met Ward en andere overlevenden van borstkanker als onderdeel van een aflevering van WGAL 8 in beeld Met Susan Shapiro. Dit programma kun je hieronder bekijken.

You May Also Like

About the Author: Tatiana Roelink

'Webgeek. Wannabe-denker. Lezer. Freelance reisevangelist. Liefhebber van popcultuur. Gecertificeerde muziekwetenschapper.'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.