De heldin van Elden Ring Let Me Solo Her zegt dat Shadow of the Erdtree niet erg moeilijk is, “veel mensen zijn erg wreed” en ze moeten “gebruiken wat ze tot hun beschikking hebben.”

De heldin van Elden Ring Let Me Solo Her zegt dat Shadow of the Erdtree niet erg moeilijk is, “veel mensen zijn erg wreed” en ze moeten “gebruiken wat ze tot hun beschikking hebben.”

Al-Din-ringShadow of the Erdtree heeft het debat over het ideale uitdagingsniveau opnieuw aangewakkerd, niet alleen in FromSoftware-games, maar ook in gaming in het algemeen, waarbij sommigen beweren dat de DLC onnodige moeilijkheidspieken introduceert en Laat negatieve beoordelingen achter op de stoom. Sindsdien heeft FromSoftware uitbreiding een beetje eenvoudiger gemaakt Door vroege Scadutree-niveaus te polijsten (En smeek spelers expliciet om hiervan te profiteren). Misvormde held Laat mij haar solo makenberoemd vanwege het helpen van duizenden mensen bij het verslaan van de zwaarste baas van het basisspel, Malenia, is van mening dat sommige mensen overdreven reageren en misschien hun tactiek moeten uitbreiden.

In een interview met GameMe+ is Let Me Solo Her het daarmee eens Erdtree’s schaduw Over het geheel genomen is dit de grootste uitdaging die Elden Ring te bieden heeft. “De DLC-bazen tot nu toe zijn naar mijn mening een test van echte vaardigheden, en spelers moeten geduld leren en tegenaanvallen timen”, zegt de koppige krijger. Maar gezien de enorme moeilijkheidsgraad van de individuele DLC-bazen, zou hij ze over het algemeen lager rangschikken dan Malenia, een optionele baas die bekend staat om zijn meedogenloze aanvalsanimaties, twee slopende fasen en een levensdodende monteur die veel strategieën tegenwerkt.

Let Me Solo Her zegt dat hij veel plezier beleeft aan het spelen van Shadow of the Erdtree, waarbij hij even pauzeert om het landschap tussen epische bazen te bewonderen. “Ik heb hem nog niet kunnen verslaan, maar ik ben nu bij de eindbaas en ik denk dat het nog wel even zal duren voordat ik hem heb verslagen. Het kostte me een tijdje om Messmer onder de knie te krijgen, maar ik denk dat ik behoorlijk succesvol geweest in het verkrijgen van de DLC”, zegt hij na de onthulling over Let Me Solo Him, zijn nieuwe personage dat Messmer vernietigt. Hij zegt dat als er een baas in de DLC is die Malenia kan waarmaken, dit de eindbaas zou zijn.

READ  Half-Life 2 kan worden gespeeld in VR Mod, bèta uitgebracht in september 2022

(Afbeelding tegoed: FromSoftware)

Is dit de moeilijkste DLC ooit gemaakt door FromSoftware? “Ik denk dat het daar is”, begint Let Me Solo Her, “maar ik denk dat na een week aan DLC te veel mensen te ruw zijn en te veel nieuwe dingen testen om de moeilijkheidsgraad nauwkeurig te beoordelen kan de DLC redelijk beoordelen in termen van hoe moeilijk het is.”

You May Also Like

About the Author: Ebert Brink

'Reader. Furious humble travel enthusiast. Extreme food scientist. Writer. Communicator.'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *