Ann Napolitano’s nieuwe roman, “Hi Beautiful”, is de 100e keuze van Oprah’s Book Club

Ann Napolitano’s nieuwe roman, “Hi Beautiful”, is de 100e keuze van Oprah’s Book Club

Met z’n drieën vierden ze feest met een driegesprek. Toen kwam Napolitano eindelijk thuis en vertelde haar man – die haar schrijversberoep nooit had geraden, zelfs niet in moeilijke tijden – waarom ze er zo lang over had gedaan om het afval op te ruimen.

“Ann kwam binnen met een jas aan en zei: ‘Oprah Winfrey belde me net op mijn telefoon,’ ‘herinnerde Wilde zich in een e-mail. “Haar ogen stonden wijd open van de adrenaline, in tegenstelling tot haar hypothetische standvastigheid. Het eerste dat in me opkwam was: “Ja, dat is logisch.”

Hij zag hoe “Hello Beautiful” Napolitano inhaalde. Het schrijven van Dear Edward, zei ze, was als het betreden van een aparte wereld, gelukkig, en dan vertrekken wanneer ze daar zin in had. De zusters Padavano pakten het anders aan: ze bezetten Napolitano, eisten aandacht, brachten hun heiligen, hun koffie en hun rotzooi.

“Het was een heel intense ervaring”, zei Napolitano. “Het verhaal kwam net uit me. Het was alsof ik me vasthield aan het spatbord van een auto en door de stad werd geslagen. ‘

Napolitano begon “Hello Beautiful” in april 2020, het eenzaamste hoofdstuk van de pandemie, een tijd van angst en isolatie. Het was ook de maand dat haar vader stierf.

“We konden hem niet zien toen hij stervende was en we konden niet bij elkaar komen, zoals zoveel mensen”, zei Napolitano. “Ik probeerde een relatie en liefde te vinden, en ik had dat huis nodig met deze luidruchtige zussen. Ik had echt het gevoel dat ik dit boek nodig had.”

READ  Olivia Wilde en Florence Bowie gaan naar dezelfde pre-party voor de Oscars, alleen niet samen

Winfrey herhaalde een versie van hetzelfde gevoel. “Ik voelde me minder eenzaam vanwege boeken tijdens die periode van eenzaamheid,” zei ze, terwijl ze beschreef hoe, “Als meisje dat opgroeide in Mississippi en Milwaukee, alle keren dat ik me van streek en niet gewaardeerd voelde, het waren boeken -” Een boom groeit in Brooklyn’, in het bijzonder, waardoor ik me verbonden voelde met de wereld.”

Ze vervolgde: “Dus in het begin was het woord. De kracht van het woord om onze gevoelens en ons geloof in wat voor ons mogelijk is te helpen transformeren? Ik denk niet dat er meer is dan dat.”

Geluid geproduceerd Volgende Abecasis.

You May Also Like

About the Author: Maaike Taai

'Organisator. Social media-nerd. Algemene communicator. Bacon-geleerde. Trotse pionier op het gebied van popcultuur.'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *