2022 FIFA Wereldkampioenschap Heren Euro 1 Valmira, Letland – Dag 3

De groepswedstrijden van vandaag werden gespeeld in Valmiera. Finland eindigde als eerste in Groep A en kwalificeerde zich voor het WK 2022. Letland won Groep B en plaatste zich ook voor de laatste ronde.

groep A

Estland vs Groot-Brittannië

De nieuwe dag begon in Valmiera met de wedstrijd tussen Estland en Groot-Brittannië. Gisteren deed Groot-Brittannië een grote inspanning tegen Nederland, terwijl Estland een duidelijke nederlaag leed tegen Finland. De teams speelden vandaag om de tweede plaats in de eerste groep. Estland begon sterk aan de wedstrijd en kwam na de eerste zeven minuten met 3-0 voor. Hun sterke wedstrijd ging de hele wedstrijd door en hij was hun belangrijkste speler Tunil Casinorum die vier doelpunten maakte. Eindstand 8-1 en tweede plaats voor Estland.

Wedstrijdstatistieken zijn hier beschikbaar.

Finland vs Nederland

Finland bevestigde dat het koploper is voor de eerste groep, en liet de Nederlanders niet voor een verrassing zorgen. Nederland richtte zich vooral op de verdediging en maakte geen doelpunten. Maar de expats uit Finland hebben goed werk geleverd (Jonathan Kovanen En de Albu Latila Beiden scoorden tweemaal). nederlandse keeper Arvid Funk Hij maakte in totaal 52 saves.

groep b

Oekraïne vs Denemarken

Oekraïne begon te scoren toen Mikita Farvashinin Dat lukte na de eerste vier minuten maar daarna was het tijd voor de Deense spelers om te schitteren. Mikel Christensen Hij eindigde een hattrick in de wedstrijd en Denemarken eindigde als tweede in Groep B. De eindstand is 7-2 voor rood-wit.

READ  Nederland domineert WK schaatsen junioren

IJsland vs Letland

De eerste helft van de wedstrijd eindigde met een 1-1 gelijkspel toen het de eerste was Daniels Janis Anis (lat) en dan Andreas Stefansson (ISL) opnemen. Het doel van Stefansson is een van de beste van het hele evenement om eerlijk te zijn. Letland schoof op in de tweede helft en scoorde nog eens vier doelpunten, waarmee de tweede helft werd afgesloten met een stand van 5-1. Stefansson scoorde in de laatste periode nog een doelpunt, maar hij hielp IJsland niet meer, want de einduitslag was 9-3 voor Letland. Letland speelt zaterdag in de finale tegen Finland en IJsland treft Groot-Brittannië.

Vind alle wedstrijdopnames van IFF YouTube-kanaal 1.